Hoppa till innehåll

Must haves – pryledition

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Cervera.

Det finns vissa saker i köket som underlättar avsevärt och snabbar upp matlagningen rejält!

Här har jag sammanställt en lista på dom saker som är viktiga för mig i köket:

  1. En digital köksvåg är ett måste! Dels så blir det mindre disk men framför allt så blir det mer exakt än att använda t.ex decilitermått och det gör det lättare att kunna återskapa recepten. I bakning är det extra viktigt med bra precision. Klicka här för att komma till en billig men bra våg.
  2. En stark stavmixer är så skönt att ha och jag använder den dagligen! Den jag har följer det även med små bunkar med knivar för att t.ex hacka och mixa mindre mängder, så smidigt! Det följer även med en ballongvisp + lite mer bra saker. Vill du kika in den så klickar du här.
  3. Vill du få sådana där lövtunna morotsslantar eller bara skiva någonting väldigt, väldigt snabbt så är en mandolin en livräddare! Jag brukar mestadels använda den till sallader för att få tunna skivor av grönsaker. Är typ omjöljigt att få till det med kniv om du frågar mig! En bra sådan hittar du här.
  4. En stark och rejäl matberedare är sååå bra att ha! Det är också en pryl jag använder dagligen. Allt från att blanda ihop smet till chokladbollar till att skiva potatis till gratängen, ett riktigt multiverktyg! Den här är väldigt lik den jag har (tror att den jag har inte finns längre).
  5. En digital termometer är toppen att ha om man t.ex ska göra kyckling i ugn, då kan man ha koll på när den är klar. Så du slipper få snustorr kyckling någonsin igen! Det är en väldigt liten investering, och den är så skön att ha! Här har du en billig men bra.
  6. Ett vasst och fint rivjärn till citronskal eller muskotnöt är fenomenalt! Här har du en bra variant!
  7. När man ska vispa ägg eller grädde så är en stark och kraftfull elvisp det enda som klarar av det (om du inte vill få ett rejält träningspass åt armarna då). Den här har jag hemma och den är så bra!
  8. Sist men inte minst så måste man ju ha en vass och rejäl kockkniv för att kunna hacka och förbereda all god mat! Dom här är riktigt bra!

Alla produkter här ovan är superbra och jag kan verkligen rekommendera dom!

Lämna ett svar