En snabblagad och krämig kycklingwok som är riktigt god! Den går lika snabbt att göra som den tar att äta upp, i alla fall hemma hos oss!
Du behöver:
- 600 g kycklingfiléer
- Kokosolja att steka i
- 1 pkt risnudlar
- ½ msk röd currypasta
- 1 st morot
- 1 st gul lök
- 2 st vitlöksklyftor
- ½ pkt kokosgrädde
- ½ st zucchini
- 1 st paprika
- 1 näve spenat
- Salt
Gör så här:
- Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen, kyl ner dom och ställ dom åt sidan.
- Strimla kycklingen och stek den i kokosolja på ganska hög värme tills den får fin stekyta. Kom även ihåg att salta kycklingen. Lägg den sedan åt sidan.
- Skär stavar av moroten och stek på dom på medelvärme.
- Hacka löken, vitlöken, paprikan och zucchinin och tillsätt dom tillsammans med currypasan och kokosmjölken efter några minuter.
- Tillsätt kycklingen och risnudlarna igen och rör runt.
- Spenaten har du i någon minut innan servering, den ska bara röras i.
- Smaka av med salt och servera!