Hoppa till innehåll

Krämig kycklingwok med risnudlar

Krämig kycklingwok med risnudlar

En snabblagad och krämig kycklingwok som är riktigt god! Den går lika snabbt att göra som den tar att äta upp, i alla fall hemma hos oss!

Du behöver:

  • 600 g kycklingfiléer
  • Kokosolja att steka i
  • 1 pkt risnudlar
  • ½ msk röd currypasta
  • 1 st morot
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • ½ pkt kokosgrädde
  • ½ st zucchini
  • 1 st paprika
  • 1 näve spenat
  • Salt

Gör så här:

  1. Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen, kyl ner dom och ställ dom åt sidan.
  2. Strimla kycklingen och stek den i kokosolja på ganska hög värme tills den får fin stekyta. Kom även ihåg att salta kycklingen. Lägg den sedan åt sidan.
  3. Skär stavar av moroten och stek på dom på medelvärme.
  4. Hacka löken, vitlöken, paprikan och zucchinin och tillsätt dom tillsammans med currypasan och kokosmjölken efter några minuter.
  5. Tillsätt kycklingen och risnudlarna igen och rör runt.
  6. Spenaten har du i någon minut innan servering, den ska bara röras i.
  7. Smaka av med salt och servera!
Etiketter:

Lämna ett svar